Left Banner

Left Banner

Daikin suteikti iF Design Award apdovanojimai

In: Root
„iF Design Award“ konkursas vyksta nuo 1953 m

„iF Design Award“ – tai didžiausias kasmetinis Europos dizaino konkursas, vykstantis Vokietijoje nuo 1953 m.  Dizaino pasaulio atstovų vertinamas konkursas kasmet priima daugiau kaip 6000 paraiškų iš 70 šalių.

2018m. kovo 9 dieną Miunchene vykusios ceremonijos metu penkiems „Daikin“ kompanijos gaminiams, kuriuose sėkmingai suderintas funkcionalumas su patogumu ir estetika buvo įteikti „iF Design Award“ apdovanojimai. Tais pačiais metais vykusiuose, dizaino „Oskarais“ vadinamuose „Red Dot Design Award“ apdovanojimuose, šiems gaminiams suteiktas ir ypač gerą dizaino kokybę žymintis „Red Dot“ ženklas. Patrick Crombez iš „Daikin Europe“ sakė: „Mes džiaugiamės gavę šiuos apdovanojimus, kurie liudija mūsų tikslą pristatyti stilingus, estetiškai atrodančius gaminius, suderintus su aplinka, kartu užtikrinant kasdienį komfortą ir energijos naudojimo efektyvumą“.


„iF Design Award“ apdovanojimai suteikti šiems Daikin produktams:

  • „Altherma 3“ pastatomas šilumos siurblys;
  • „Altherma“ sieninis šilumos siurblys;
  •  D2CND dujinis kondensacinis katilas;
  •  oro kondicionierius „Daikin Risora“; 
  • „Daikin“ nuotolinio valdymo pultas.                                                                                     

Trečios kartos žemos temperatūros šilumos siurblys  „Daikin Altherma 3“ - pirmasis oras-vanduo šilumos siurblys, gaminamas pagal patentuotą „Bluevolution“ technologiją. Įrenginys įmontuotas didelio efektyvumo kompresorius su R-32 šaltnešiu, galintis efektyviai dirbti esant net -25 °C temperatūrai. Be to, kad pakabinamiems šilumos siurbliams būdingi visi „Daikin Altherma 3“ serijos privalumai, šiuos šilumos siurblius galima jungti su standartiniu buitinio karšto vandens rezervuaru ir taip ženkliai sutaupyti vietos. Naudojamas kartu su šilumos kaupimo sistema ir šilumos valdymo pultu, siurblys atpigina karšto vandens gamybą. ifworlddesignguide.com rašo: „ Šis labai efektyvus šilumos siurblys su mažai energijos naudojančiu kompresoriumi formuoja „Daikin“ namų klimato viziją pagal funkciją, formą ir vartotojo suvokimą. „User Interface“ dizainas įkvėptas į vartotoją orientuotos „Daikin“ idėjos ir pabrėžiamas kaip pagrindinė dalis bendro dizaino. Projektuojant atsižvelgta į architektūrinį kontekstą ir į jo sugebėjimą puikiai integruotis virtuvėje ar vonios kambaryje.“

Daikin suteikti if design award apdovanojimai

 
cookie Slapukų sutikimas